duminică, 19 decembrie 2010

Trailerul zilei: Hesher

Joseph Gordon-Levitt, tipul ala cool si simpatic din 500 Days of Summer si, stiti voi, Inception a devenit un golanas mic, un "punk" cum zic yankeii, in Hesher, o productie independenta (in care e implicata si Natalie Portman). "Hesher este tipul ala misterios care mereu te freaca la melodie. Toata lumea il iubeste si uraste in acelasi timp".



Apropo de Joseph G-L, ar trebui notat ca pe langa ascensiunea lui fulgeratoare la Hollywood, a ramas cu picioarele pe pamant (ma rog, in online). De 5 ani dezvolta o companie de productie independenta: hitrecord.org. Si stiti ce? Compania asta ar putea sa produca ideile VOASTRE si sa IMPARTA profiturile cu VOI. Da, cu colaboratori "all over the world" - nu conteaza de unde veniti, conteaza ce stiti sa faceti. Ziceti acuma, nu face Joe o treaba simpatica si cool? ARE YOU RECORDING?

4 comentarii:

  1. E f. bun JG-L. L-am vazut de mic in "3-rd rock ..." si dupa aceea in Brick, 500 Days. E o combinatie rara: tip talentat, muncitor si care nu si-a luat-o in cap (inca). Si sper sa nu si-o ia, pentru ca aparitia lui in filme e o incantare pentru ochi/intelect.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, baiatu are o carte de vizita misto. Multe roluri mi-au picat bine.. cred ca Brick a fost primul in care i-am simtit potentialul.

    RăspundețiȘtergere
  3. i just love this dude :D brick, da f marfa...si f interesant in mysterious skin :D

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.