joi, 18 noiembrie 2010

Trailerul zilei: Cowboys & Aliens

Westernul SF e, cred, singurul mix de genuri de pe care se mai poate inca manca o paine cinstita, in sensul ca nu s-a spus tot ce era de spus si mai raman niste directii de explorat. Cum ne-au obisnuit deja granzii de la Hollywood, in ultimii zece ani reteta blockbusterelor porneste intai si-ntai cu un comicbook deja testat, evitand astfel riscul de a fi prea original si acumuland o baza de fani necesara crearii unui hype publicitar autentic. Cowboys & Aliens dateaza de prin 2006 iar in 2011 se lanseaza adaptarea cinematografica. De ce e treaba asta interesanta? Pai unu la mana e un film SF cu Harison Ford in el. Pentru mine ar fi de-ajuns :) dar hai sa mai spunem ca rolul titular apartine lui Daniel Craig, a carui fata aspra de britanic serios ce nu zambeste aiurea e numai potrivita pentru un western, chiar si atipic. Regia e pe mainile taticului Jon 'the Iron Man' Favreau, scenariul de la omniprezentul Alex Kurtzman iar la productie sade artileria grea: Ron Howard si Steven Spielberg. Se poate spune orice dar nu ca e tratat superficial. Subiectul: invazie extraterestra, desigur... Verifica trailer:




Si daca aveati impresia ca e singura 'invazie' ce ne asteapta ia dati click pe trailerul Battle: Los Angeles. Pure awesomness. De trailer vorbesc. Filmul lui Jonathan Liebesman se poate sa dezamageasca.. ramane de vazut.

4 comentarii:

  1. Wow. Pe langa Craig, Harrison Ford si Sam Rockwell? Plus toata echipa aia de productie? O sa fie un fel de Indiana Jones+ET+James Bond.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bai, am mai vazut filme cu space cowboys (vezi Firefly si Serenity), da' filme cu cowboy si extraterestri niciodata. Pare foarte misto!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ovi sirb: adica o sa fie epic :))

    @knox: da le stiu alea, f misto :) Cred ca o sa mai vezi.. e proiect si pt Cowboy Bebop dupa cate am inteles.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.