vineri, 22 octombrie 2010

Seriale in deriva

















In sfarsit doua seriale romanesti care arata un pic ca alea de dincolo. Un pic prea mult.

In Deriva e adaptare dupa In Treatment. Varianta romaneasca a terapeutului Gabriel Byrne e interpretata de Marcel Iures aka Dr. Poenaru. Este primul serial HBO filmat in Romania, cu episoade regizate de Adrian Sitaru si Titus Muntean. A avut parte de o campanie inteligenta de teasing. Pe toate canalele importante s-a facut reclama la cabinetul doctorului Poenaru ca si cum ar exista pe bune un doctor Poenaru care cauta "cel mai echilibrat om din Romania".

Am vazut (pe nu stiu ce canal) ca se pregateste si un serial in genul The Office. Din ce am inteles, se cheama SRL (sau o fi iar o reclama inselatoare?). Vlad Ivanov (432, Politist, adjectiv) e Sere Liviu, adica seful-mascarici si narcisist patentat de Ricky Gervais. Oricum, ideea unui serial de comedie romanesc despre viata noastra corporatista (atata cat mai e) plutea in aer. E the next thing to do. Revenim cu detalii.

later edit: A fost alarma falsa cu SRL. Noroc cu Alexandru Solomon care mi-a aratat reclama (asa imi trebuie daca ma uit la tv fara sonor). Eram convins ca Vlad Ivanov nu va juca a nustiucata oara rolul de sef intr-un promo. Sau poate era dorinta mea de a vedea un show despre viata romaneasca la birou. Oricum, veste buna pentru voi toti de acolo care aveti un scenariu in sertar. Numai sa nu-l uitati acolo. Cum ziceam: ideea pluteste in aer.

Un comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.