joi, 30 septembrie 2010

"Fan made" la modul profesionist

Pe 31 octombrie, de Halloween, urmeaza sa se lanseze primul serial cu subiectul "mortii vii" - The Walking Dead. Ok, in alte imprejurari as fi ignorat chestia asta numai ca sunt niste lucruri demne de stiut: sursa lui de inspiratie va fi o nuvela grafica exceptionala creata de Robert Kirkman in 2003 iar serialul e dezvoltat de nimeni altul decat Frank Darabont (regie, scenariu si ce se mai cere) adica de cel ce detine primul loc in imdb cu Shawshank Redemption. Insa nu asta e senzational.

Senzational mi se pare nivelul de implicare al unui fan. Daniel Kanemoto a preluat artwork-ul din nuvela grafica si l-a animat foarte misto creand un "opening title" profesionist pentru serialul apocaliptic ce urmeaza sa ne invadeze torrentii.. Verificati-l mai jos.



THE WALKING DEAD "Opening Titles" from Daniel Kanemoto on Vimeo.


Ps: trailer pentru serial gasiti aici.

3 comentarii:

  1. *mortii vii (se articuleaza enclitic prin traducerea articulului hotarat "the")

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt convins ca am gresit ceva dar intrucat in spatele anonimatului s-ar putea ascunde oricine (chiar si un profesor de limba romana care ne vrea binele) am decis sa mai arunc un "i" acolo ca nu deranjeaza.

    RăspundețiȘtergere
  3. pt anonim: esti carcotas aiurea-n tramvai; omul nu a tradus exact titlul serialului "The Walking Dead" (care, dupa umilele mele cunostinte de engleza nici nu inseamna exact "mortii vii"), ci a mentionat subiectul "morti vii", asa ca e corect cum a spus la inceput. mai lasa-ne...

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.