joi, 15 aprilie 2010

Eu cand vreau

Doua premiere in aceeasi zi, la Timisoara. Vineri, 16 aprilie:

1. Se redeschide cinema Studio, dupa o indelungata si neobservata absenta, din cauza ca fluiera crivatu in sala. Nu va lasati pacaliti de calendar. E inca frig in sala - asa mi-a zis directoarea. Dar e suportabil. In orice caz, luati pe voi o haina in plus, pentru siguranta.

2. Se redeschide cu premiera de gala a indelung asteptatului Eu cand vreau sa fluier, fluier. La proiectia de la ora 20.00 vor fi prezenti protagonistii Ada Condescu, George Pistereanu si producatorul Daniel Mitulescu, asa cum puteti observa de pe acest frumos afis din vitrina cinematografului.



Buzz. Ati aflat probabil ca unul din detinutii care au jucat in film, Chilibar Papan (off topic: in sfarsit un nume sonor de actor roman), a fost implicat in spargerea unor apartamente, fiind din nou arestat. Eu cred ca e o actiune care face parte din planul de promovare si de crestere a rumorii in jurul filmului. Asadar, Papan nu a dat o lovitura/jaf, ci o lovitura de marketing. later edit: mai multe despre Papan puteti afla de la regizorul Serban.


11 comentarii:

  1. pariez pe cat vreti ca vom/vor fi sub 100 de persoane in sala?

    RăspundețiȘtergere
  2. dAImon: 100 e mult :)
    Si 50 e o cifra mare.

    Mai bine, o sa fie o vizionare intima...

    RăspundețiȘtergere
  3. Afisul e naspa. Nu frumos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim: eram ironic

    Nici macar nu e afis.
    E o coala banala, prost editata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Băga-mi-aş toate picioarele unui miriapod. Trebe să merg la teatru deseară....oooofff!!! Şi când zic că trebe, trebe şi nu e de plăcere.

    RăspundețiȘtergere
  6. cartitoiu: fa schimb cu cineva, nu poti?

    RăspundețiȘtergere
  7. Las` ca mai e in fiecare zi pana joi, de la 4, 6 si 8. Desi o data e premiera..

    RăspundețiȘtergere
  8. astazi la ora 16 sala era aproape plina pentru premiera de la ora 20:00... mai cateva locuri pe margine care sigur s-au dat la scurt timp dupa ce am plecat eu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu tocmai am cumparat la ora 18 bilete. Sus e cam plin dar partea de jos are locuri destule pt 20:00

    RăspundețiȘtergere
  10. daca nu am fost pe faza prin 16 aprilie.. nu o sa mai apuc sa vad filmul asta la cinematograf niciodata in viata mea???:(

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim: probabil ca o sa-l mai poti vedea in vreun festival sau, peste ani, in vreo retrospectiva romaneasca sau la o cinemateca de cartier; asta daca va mai fi interesat cineva, in era multiplexului, sa tina o cinemateca.

    Dar sa nu disperam...

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.