vineri, 26 februarie 2010

Cum se accepta un premiu in maniera Burtoniana

Annie Awards sunt cam cele mai mari distinctii acordate pentru excelenta in animatie, iar festivitatea de premiere s-a desfasurat in 6 februarie anul asta. Evident ca Up a luat Marele Premiu, doar e animatia aflata in topul nominalizarilor la orice competitie din ultima vreme. Dar nu de asta vreau sa va vorbesc. Chestia funny e ca si Tim Burton a luat un premiu, The Winsor McCay Award, si intrucat era in Japonia s-o promoveze pe noua Alice le-a trimis organizatorilor caseta cu acceptarea premiului. Nice. And creepy. And funny also. Pentru fanii Ju-On indeosebi.

6 comentarii:

  1. Nu stiu cine-i Ju-On, da' fac pariu ca are legatura cu The Grudge. Asa-i? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ju-On e titlul original al horror-ului japonez marketat si apoi refacut in vest cu denumirea de The Grudge.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă lămurește cineva și pe mine de ce e Up așa interesant? Eu una am dormit aproape la el. L-am văzut și in 3D, deci asta iese din discuție.

    RăspundețiȘtergere
  4. @pisica roz: sincer nici mie nu mi-a placut in mod extraordinar dar imi dau seama ca a fost apreciat de critici nu doar la nivel vizual. are ceva poveste in el, un anume talc, si asta se vede din faptul ca nu e comedie ci mai mult un adventure.. cred ca adultii l-au gustat mai mult decat copiii, asa se explica. Ca sa fiu sincer mie Coraline sau 9 mi-au placut mai mult desi au ceva scapari si astea.

    RăspundețiȘtergere
  5. m-a blocat...indeed Tim Burton style ..:)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.