marți, 8 decembrie 2009

Trailerul zilei: REC 2

Jaume Balagueró and Paco Plaza, autorii spanish cult-ului horror din 2007 - [REC] - se intorc in 2009 cu sequlul evident [REC]2. Care nu face decat sa continue si mai alert actiunea haotica din primul, in care reporterita aflata in miezul evenimentelor tocmai descoperise originea infectiei care-i transformase pe locatarii unui imobil in bestii canibale, numai ca saraca pierea in bezna tarata de ceva indefinit. Acum, cei care inbracasera imobilul in plastic sunt gata sa trimita artileria grea sa investigheze: SWAT-ul si un paramedic, toti dotati cu camere video, care camere vor filma acest film genial urcand la un alt nivel tehnica "imaginii tremurate".

Filmul deja a bucurat festivalurile de gen prin lume iar in decembrie ajunge in Franta (you lucky french bastards) si daca aveam emotii ca poate sequel-ul va respecta regula fiind deci mai prost, zvonurile ma contrazic din toate partile. REC2 ramane la fel de claustrofobic, creeaza acelasi fel de tensiune treptata, dar vine cu ceva nou si cu mai mult fun. Si e mai scurt.
Trailer:

2 comentarii:

  1. Chiar sunt curios să văd ce a ieşit. Prima parte a fost extrem de interesantă având în vedere că mijloacele erau minime, cameră mişcată şi haos sugerat. În schimb, am văzut că americăneii au făcut un remake după prima parte (am văzut trailerul doar) pe acre bineânţeles că nu l-am văzut. Asta pentru că mi s-a părut că au ratat ideea de fond. O post-producţie la greu - ceea ce bineînţeles nu a mai putut avea acelaşi efect. Întrebarea mea ar fi fost pentru ei: băi, la voi toate reportajele de ştiri se filmează pe peliculă?

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am evitat remake-ul Quarantine din acelasi motiv. Prefer sa vad REC inca o data.. Acum nu va mai fi nevoie ca vine sequl-ul si dupa cat se pare va fi si un tert!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.