joi, 10 decembrie 2009

Brad the Impaler

Deci fiti atenti aicea stire: Summit Entertainment, baietii care isi umfla acum conturile in baza francizei Twilight au dreptu' sa faca film despre romanul Vlad, zis si Tepes Voda, sursa de inspiratia a altui vampir de seama, Dracula. Brad Pitt se pare ca se va ocupa de proiect ca producator. Vestile mai putin bune se opresc aici, acum urmeaza vestile foarte proaste. Daca cumva speram sa fie ceva serios de filmul asta m-am lamurit cand am auzit cine se ocupa de scenariu: Charlie Hunnam!! Da, el e.. adica cine? Nu prieteni, n-are nici o treaba cu scriitura, e ceva actor din nush ce serial (Sons of Anarchy) iar glumele nu se opresc aici: regia va fi asigurata de debutantul Anthony Mandler, responsabil pentru ZECE videoclipuri a lu Rihanna!! (bine, a facut si vreo 3 pentru The Killers, motiv pentru care nu i-am trimis un mail "recunoscator" de sarbatori). Deci vi se pare o gluma? Nu, e stire serioasa!! Tocmai aici e nenorocirea. Si voi va mai plangeti de alegeri... Unde esti tu Tepes Doamne!!!

3 comentarii:

  1. Fuaaai! Dacă n-o să fie asta o tristeţe maximă...

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca te grabesti un pic, adica din toate rolurile pe care le-a jucat ai ales fix "Sons of Anarchy" care da suna idiotic, dar nu stie nimeni despre ce e de fapt (inclusiv eu), pe cand uitandu-ma peste toate rolurile pot spune ca alegerile care le-a facut demonstreaza o fire inteligenta. mai departe el singur a predat scenariul, nu a fost angajat sa-l scrie. Nush de ce il vad mai degraba ca un tip cu o mica obsesie pt Vlad cel adevarat decat ca pe un tip care O SCRIS UN FILM BENGOS DESPRE DRACULA. NUMA CA ACUMA E ISTORIC GEN ca sa faca ceva bani.

    si nicaieri nu se mentioneaza ca e un proiect despre Dracula sau The Impaler, ci despre Vlad.
    Nu zic ca nu va fi un film sangeros de actiune, bazat in evul mediu, cu vampiri si ZERO acuratete istorica, dar zic ca poate te grabesti sa arunci la o parte orice speranta ca nu va fi, ba din contra...

    RăspundețiȘtergere
  3. S-ar putea sa ai dreptate in ce zici, Hunnam nu are de gand sa faca nimic cu vampiri. Ca sa-i citez un interviu: "Eventually the film will focus on the rivalry between brothers, Vlad and Radu, using the backdrop of their conflicting religious upbringings (Christian and Muslim) as a background." Deci un film istoric in mare, ceva in genul Braveheart dupa spusele aceluiasi Hunnam.

    Nu cunosc performantele actoricesti ale tipului, mi-e total necunoscut, insa lipsa sa de experienta in scenaristica nu-mi starneste prea multa incredere. As vrea insa sa fiu contrazis, s-au mai vazut debuturi remarcabile chiar anul asta.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.