marți, 3 noiembrie 2009

Trailerul zilei: Prince of Persia

Am asteptat mult dupa trailerul asta ca sa-mi fac o idee daca vom avea parte de inca un fiasco de film inspirat dupa jocuri sau in sfarsit ceva serios. Numele Prince of Persia: the Sands of Time imi era atat de familiar incat am urmarit stirile despre filmul bazat pe joc cu sufletul la gura. Mi-am zis Bruckheimer producator - o sa fie mare si scump, Mike Newell regizor - o sa fie frumos si catchy, Jake Gyllenhaal in rol de Print - va fi si charisma + talent, dar si ceva indoieli la partea fizica de cascadorii. Acum insa mi-am mai risipit ceva din ele si am presimtirea ca filmul o sa bubuie la anu. Check out the trailer:




Story-ul nu e foarte complicat, un print si o printesa lupta impotriva unui inamic jucat de Ben Kingsley care cauta sa puna mana pe un artefact in forma de pumnal cu puteri magice asupra Nisipurilor Timpului. Mai exact asupra curgerii timpului. Din fericire pumnalul e la Print iar asta ne promite sa avem parte de un film pe masura jocului.

6 comentarii:

  1. nu prea sun fan al filmelor fantasy, da sir ben kingsley chiar merita

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar arata bine. nu am jucat jocul, dar chestia asta chiar arata bine, nu doar o plonjare in primul joc/comic care pare profitabil, sfasierea acestuia si un rezultat patetic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Promitator, dar sunt un pic sceptic. Majoritatea filmelor facute dupa jocuri m-au cam dezamagit.

    RăspundețiȘtergere
  4. @unholy two: well ben kingsley presimt ca va avea un rol de mica amploare, actiunea se va concetra pe cei doi protagonisti principali, tipic filmelor de aventuri in care villainul ationeaza din umbra prin interpusi.

    @kolcs: pai arata ca e un big budget movie ce vrea sa loveasca boxoffice-ul la anu. Sper sa fie "entartain"

    @garm: ai dreptate, cu exceptia lui Silent Hill, restul sunt niste parodii..

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu astept cu sufletul la gura Prince of Persia.Am jucat toate jocurile din serie si trebuie sa va spun ca am asteptari FOARTE mari de la acest film in care s-au investit FOARTE multi bani.Acum sa vedem ce o sa fie.
    @richie: silent hill a fost ok dar nu a reusit sa surprinda chiar toate elementele din joc.Spre exemplu, teama, care in joc respira prin fiecare miscare pe care o faceai.Imi aduc aminte cu placere cand am dat prima data de un carut de copil pe culoarele unui spital abandonat.Atmosfera este priceless.Cine este fan adventure quest horror sa puna mana sa joace seria Silent Hill.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu n-am jucat chiar tot POP , doar primul integral si un pic din 2. Dar feelingu...oh ce savoare avea jocul ala. Filmul sper sa fie ceva de revazut. Cat despre SH, la fel am jucat numai 2 integral si un pic din 3 (timpul e de vina, si cerintele de joc, in principal) dar eu chiar sunt multumit de film. Nu a suprins tot ca n-aveai cum in 2 ore, dar feelingul s-a pastrat nealterat zic eu. chiar mi-a dat creeps. Si efectele speciale au fost exemplare. L-as revedea cu placere oricand.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.