duminică, 9 august 2009

Trailerul zilei: The Imaginarium of Doctor Parnassus

In sfarsit a aparut si trailerul ultimului film in care il mai putem vedea pe Heath Ledger: The Imaginarium of Doctor Parnassus. Fantasticul film a lui Terry Gillian mai are un pic si vine in cinematografe, prin octombrie, si starneste multa valva intrucat in timpul filmarilor s-a produs si moartea actorului principal Heath Ledger asfel ca filmul era in pana. Rolul insa i-a fost preluat de trei alti actori: Johnny Depp, Jude Law si Colin Farrell care dau viata personajului in diversele lumi paralele prin care va calatori. Da, lumi parale, oglinda magica, un targ cu diavolul, un Dr Parnassus de 1000 de ani, o trupa de teatru ambulant toate promit o experienta interesanta in filmul asta. Trailer:

9 comentarii:

  1. Ah, i'm totally gay for this movie :D

    RăspundețiȘtergere
  2. m-am starnit. as vrea sa vad filmul asta in secundele astea :-< impossible, though
    va trebui sa-mi potolesc setea cu inglorious basterds peste 2 saptamani :D

    RăspundețiȘtergere
  3. oau!!! Mircu, la filmu asta merem impreuna. Iti zic din timp sa te organizezi (merge si cu alta lume, nu-i musai noi 2 ;))))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Florina: la filmul asta presimt ca va fi o vizionare de grup cu multi blogeri timisoreni ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Richie: cind si cum meri la Sziget? Eu miercuri cu trenu de dimineata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Deci daca la Public Enemies au lesinat unele privitoare pentru ca l-au vazut si pe Depp si pe Bale la un loc, ghici cine se va topi la Dr. Parnassus unde e Depp cu Ledger la un loc? Ghici? Ghici? Daaaa, Tomataaa! :P

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.