vineri, 15 mai 2009

Cel mai comando film facut vreodata


Postul asta e in mod evident pentru nostalgicii erei VHS, cei care stiu cu ce se mananca un film comando. Eu ma numar in mod clar printre ei, ca posesor de video player cu doua capete de citire adus in '90 din Germania de curajosul meu tata. Nu voi uita niciodata filmele alea traduse vocal de tanti Margareta si inchiriate de la videoteca de pe Lidia, langa alimentara, la parter. Intr-o sufragerie de 4x4 stateau pe pereti cartonasele cu titluri gen "Comando pentru fiica mea" sau "Disparut in misiune" si chiar "Soldat Universal". Titluri de colectie pe vremea aia cand habar n-aveam de Tarkovsky sau Kubrick, Copolla sau Scorsese.

In vreme ce toata lumea saliveaza la Cannes la gandul ca vor viziona ultima versiune a Dirty Dozen -ului, de data asta a lui Tarantino, sub titlul de Inglourious Basterds, tot in port au inceput sa-si faca aparitia afisele cu The Expendables, varianta lui Sly Stallone, ce ne va imprastia creierii prin salile de cinema in 2010. Poate va ganditi "ce dracu?" Dracu n-are nimic de a face. Ia uitati:
“The Expendables” is written and directed by Stallone, and stars Jason Statham, Sylvester Stallone, Jet Li, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Randy Couture, Eric Roberts, Danny Trejo, Charisma Carpenter, Steve Austin, Curtis Jackson, Brittany Murphy and David Zayas.
The movie is about a team of mercenaries led by Barney Ross (Stallone) head to South America on a mission to overthrow a dictator. The team consists of Lee Christmas (Jason Statham), Bao (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), and Emanuel (Mickey Rourke), who head to South America on a mission to overthrow a dictator.
Zvonurile spun ca Van Damme a refuzat oferta. Uff... Apoi unde e Chuck Norris? Tot disparut in misiune? Sau poate Mr. Norris ar fi rezolvat filmul de unu singur nelasandu-le celorlalti nici o sansa de a rupe curu' vreunul dusman. Cred ca e rost de un nou fact aici. De ce Chuck Norris nu e expendable?

Trebuie sa recunosc ca astept filmul asta mai mult decat am asteptat Rambo IV. Guilty!

6 comentarii:

  1. abia astept ...ce tare asa o adunatura de eroi(vorba vine) ...hi hi ma simt ca un copil in magazinul de dulciuri

    RăspundețiȘtergere
  2. Tinere Richie, m-am certat cu toata Calea Lipovei la vremea respectiva, si ma cert si cu tine un sfert de veac mai tarziu : nu e "Commando pentru fiica mea", e pur si simplu "Commando" :D. Oricum, alaturi de Predator si Blood Sport intra in categoria "filme-vazute-atat-de-des-incat-stiu-replicile-pe-de-rost".

    RăspundețiȘtergere
  3. Amice Soze nu e nevoie de cearta :)). Stiu ca e Commando, asta e titlul original evident, eu vorbesc de ce scria pe cartonasul ala de videoteca. Eram un pic ironic, cred ca intelegi.

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Evident ca ironia e default aici. Oricum pe Soze l-a pocnit nostalgia si a luat de pe torrenti Commando. Fara fiica, evident. In HighDef, evident. Sa se auda in surround cum pica Sully in prapastie, evident. PS un review de horror/snuff/thriller ar pica bine pe vremea asta superba, evident. Asta pana iese Antichrist, evident. Bafta (evident)!

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) In caz ca nu ai aflat s-a dat drumu pe torrenti la Lesbian Vampire Killers. Horror thriler hopefully some snuff :p

    RăspundețiȘtergere
  6. dinamo din lupeni vreau sa vad filmul asta e super misto actori ca lumea cum sal ieau si eu

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.