marți, 10 martie 2009

Securitatea maghiara si Filmul Francez

Asa in graba, ca timpu-i pretios, doua stiri proaspete care poate va intereseaza:

"Azi, 10 martie, ora 17 in Aula Magna, filme cu securitatea maghiara prezentate de Institutul pentru investigarea crimelor comunismului. Veniti, seamana cu securitatea noastra evident, ca doua picaturi de apa." Mesaj primit de la Smaranda Vultur.

Apoi, vineri, 13 martie se tine Noaptea Cinemaului Francez organizat de: Lectoratul Francez al UVT cu sprijinul Hexagone, « L’Association des Étudiants Francophiles de Timisoara ». Sunteti asteptati in Mansarda Facultatii de Arte de la orele 20 pentro o noapte alba. Se ofera bufet tuturor participantilor si un mic dejun pentru cei care raman pana la sfarsit!

PROGRAM :

- 20.00 : Le péril jeune, Cédric Klapisch, France, 1995.
- 21.45 : Nos jours heureux, Eric Toledano et Olivier Nakache, France, 2006.
- 23.45 : Harry, un ami qui vous veut du bien, de Dominik Moll, France, 2000.
- 01.45 : Embrassez qui vous voudrez, de Michel Blanc, France ,2002.
- 03.15 : Laisse tes mains sur mes hanches, de Chantal Lauby, France, 2003.

Filmele sunt in limba franceza si nu beneficiaza de subtitrare (pacat). Intrare libera evident. Daca n-aveti ce face vineri seara sau aveti chef de filme franceze dati o raita in "podul" Artelor.

3 comentarii:

  1. hellloooo......saptamana viitoare e festivalul de film belge....ar fi tare nice daca v-ati da si voi cu parerea referitor la filmele ce vor fi...poate imi fac si eu o parere...multzu in avans!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adriana, postu despre filme belgiene e pregatit deja si va aparea maine :) O sa incercam sa mergem la cateva din ele.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.